Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας στο ΓΛΚ για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας στο ΓΛΚ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, υπέγραψε απόφαση με την οποία συγκροτήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.) Ομάδα Εργασίας για την έρευνα των αρχείων του σε σχέση με το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων.
Η Ομάδα Εργασίας είναι η κάτωθι: 1.Παναγιώτης Καρακούσης, Γενικός Διευθυντής, ως Συντονιστής 2.Βασίλειος Κατριβέσης, Γενικός Διευθυντής, ως Αναπλ. Συντονιστής 3.Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, Διευθυντής, ως Μέλος 4.Ελένη-Στυλιανή Ρωμαΐδου, Διευθύντρια, ως Μέλος 5.Ιωάννης Μητρόπουλος, Εισηγητής, ως Μέλος
Ως Γραμματείς ορίζονται οι Εισηγήτριες: Αντιγόνη Κουλουμβάκη και Γεωργία Χαλούλου
Α. Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η έρευνα των αρχείων του Γ.Λ.Κ. σχετικά με το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων. Β. Τα Μέλη της Ομάδας Εργασίας δεν θα λάβουν αποζημίωση για το έργο τους. Γ. Η ομάδα εργασίας οφείλει να παραδώσει το έργο της έως την 31/12/2012.”
 
 
Πολύ φοβούμαστε ότι πρόκειται για μια κίνηση “στάχτη στα μάτια του κόσμου”, γιατί μέχρι σήμερα καμμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δείξει πραγματική πολιτική βούληση να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται η πατρίδα μας, δηλαδη τα αυτονόητα. Πόσο μάλλον ειδικά τώρα! Είναι άλλωστε γνωστή η μέθοδος… όταν δεν θες να κάνεις κάτι το αναθέτεις σε μια “επιτροπή”!
Ε.Α.Δ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *