Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τί είπε ο προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης σε μικροομολογιούχο στη ΔΕΘ

(vid) Θράσος Άδωνι σε πολίτη: ''Έλα στον πραγματικό κόσμο!''


''ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ'' TOY EIΠΕ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ

Ρεσιτάλ προκλητικότητας έδωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας, αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ένας μικροομολογιούχος πλησίασε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη ΔΕΘ για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έχασε τις οικονομίες μιας ζωής.
Ο οργισμένος πολίτης υπενθύμισε στον υπουργό ότι η κυβέρνηση Σαμαρά "τον έχει κάνει ζητιάνο", απαιτώντας δικαιοσύνη και αξιοπρεπή ζωή. "Ήμουν νοικοκύρης, με κάνατε ζητιάνο", "μας πήρατε τις οικονομίες στα γεράματα", "μας πήρατε το φαγητό μας, τον αγώνα μας, το αίμα μας" έλεγε ο πολίτης με εμφανή την οργή.
Ο Άδωνις κάλεσε τον πολίτη να "έρθει στον πραγματικό κόσμο" προσφωνώντας τον με υποτιμητικό τρόπο "Αδερφέ".



defencenet.gr

ΑΠΟhttp://www.pentapostagma.gr


Ο αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον υπουργό Υγείας, λίγο πριν εκείνος μπει στο Βελλίδειο. «Κάντε κάτι. Δεν αντέχουμε άλλο. Μας πήρατε το φαγητό μας», του είπε για να λάβει την αποστομωτική απάντηση: «έλα στον πραγματικό κόσμο. Δεν λύνονται όλα προβλήματα σε μία ημέρα». «Δυο χρόνια τώρα υποφέρω», συνέχισε ο εξοργισμένος πολίτης, ενώ την ώρα που ο υπουργός αποχωρούσε του φώναξε: «δεν θ΄αυτοκτονήσω. Δεν είμαι τρελός. Θα καθαρίσω κάποιον από εσάς».

Εμείς επισημαίνουμε και τα εξής: 1) Το προκλητικό ύφος με την "ξερολίστικη" και πατερναλιστική χροιά, με το οποίο απαντάει στον, δικαιολογημένα, αγανακτισμένο πολίτη, γίνεται ακόμα πιο προκλητικό όταν χρησιμοποιεί τον ενικό αριθμό, ενώ ο πολίτης του απευθύνει το λόγο στον πληθυντικό!  2) Η νέα κουτοπόνηρη τακτική του κ. Γεωργιάδη (εγώ είμαι Υπουργός Υγείας και απαντώ μόνο για τα θέματα του Υπουργείου Υγείας), είναι προκλητικότατη, όταν ο κύριος αυτός, όχι μόνο έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και όλους (όχι μόνο όσους αφορούν το υπουργείο Υγείας) τους "μνημονιακούς" νόμους (που επέφεραν και το κούρεμα), αλλά επίσης, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, εμφανίζεται βασιλικότερος του "βασιλέως" (τρόικα) και υπερασπίζεται με θέρμη όλη τη "μνημονιακή" πολιτική. Είναι λοιπόν από τους βασικότερους υπεύθυνους - υπόλογους για τις δυσμενείς για την πατρίδα μας συνέπειες της πολιτικής αυτής και οφείλει επομένως να απαντάει και να απολογείται για όλα όσα έχει ψηφίσει και έχει υποστηρίξει ως βουλευτής και πολιτικός. 

Αντιμνημονιακό Μέτωπο Σαρωνικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *