Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Συγκυβέρνηση και Χ.Α. κατά της διερεύνησης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ ως προς το τι έγινε με το περίφημο flash disk


thesmon_epitropiΑπορρίφθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ.
H υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες», η οποία θα εξετάσει εάν στη λίστα υπάρχουν ονόματα πολιτικών.
Αναλυτικά, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε να συνεχιστεί από την Επιτροπή η έρευνα για το τι ακριβώς έγινε με το περίφημο flash disk με τις καταθέσεις και άλλων προσώπων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισήγηση του βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν η έρευνα της υπόθεσης να γίνει παράλληλα από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Yπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ κατά ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά καθώς και η Χρυσή Αυγή.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε προσπάθεια συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αρνείται να συνεχιστεί η έρευνα, που διεκόπη στις αρχές Νοεμβρίου.

topontiki.gr

Από http://aienaristeyein.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *