Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Με 75% θα φορολογούνται εφεξής οι πλούσιοι Γάλλοι

Ο ΟΛΑΝΤ ΤΟ 'ΠΕ ΚΑΙ .... ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Μετά την πραγμάτωση της προεκλογικής του υπόσχεσης για μείωση του ορίου συνταξιοδότησης, ο Φρανσουά Ολάντ προχώρησε σήμερα και στην υλοποίηση άλλης μίας υπόσχεσής του. Συγκεκριμένα, με συντελεστή 75% θα φορολογούνται οι Γάλλοι που κερδίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, κατόπιν εντολής του γάλλου προέδρου. Σε ομιλία του στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, ο Ζαν-Μαρκ Ερό επιβεβαίωσε τα σχέδια για πρόσληψη περισσότερων δασκάλων και συνταξιούχων, δημιουργία 150.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και προώθηση της εγχώριας ανταγωνιστικότητας.
Παράλληλα, ζήτησε τη βοήθεια των Γάλλων για την αντιμετώπιση του συντριπτικού -όπως το χαρακτήρισε- χρέους της χώρας. «Το βάρος του χρέους έχει γίνει συντριπτικό. Το κράτος δίνει περίπου 50 δισ. ευρώ το χρόνο στους πιστωτές του», τόνισε.
Ο Γάλλος πρωθυπουργός αναθεώρησε και τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας. Συγκεκριμένα αναμένεται μείωση του ρυθμού ανάπτυξης από το 0,7 στο 0,3% για φέτος και από το 1,75 στο 1,2% το 2013.
ΠΗΓΗ: http://www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *