Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


to-mnimonio-3-metafrasmeno-Updated-diadoste-to-1-315x236

1) Οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εγείρουν ζητήματα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει πως βγάζουν στο σφυρί την εθνική κυριαρχία. Τι υποστηρίζει. Τι προβλέπει το εδάφιο 11
Ζητήματα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές μας εγείρουν, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ως νομοσχέδιο πρόκειται να ψηφιστούν σήμερα στη Βουλή.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφέρει “γην και ύδωρ” στους εταίρους μας σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της.
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η συγκεκριμένη τρισέλιδη συμφωνία-δέσμευση για τη χώρα μας δεν έχει λάβει όπως θα έπρεπε τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Αντίθετα, θα παραδοθεί τυπικά προς έγκριση στον προαναφερόμενο γνωμοδοτικό θεσμό.
Τι προβλέπει το εδάφιο 11
“Ούτε το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση Τροποποίησης”.
Αυτό ορίζεται στο 11ο εδάφιο του κειμένου, κάτι που σημαίνει πως ο δημόσιος πλούτος δεν μπορεί να εξαιρεθεί από οποιαδήποτε κατάσχεση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών μας.
Παράλληλα, στο ίδιο κείμενο ορίζεται ότι οι τυχόν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα εξεταστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από δικαστήριο του Λουξεμβούργου.

ΠΗΓΗ - http://news247.gr

2) ΦΕΚ 240… Σήμερα χάνουμε και επισήμως την Εθνική μας κυριαρχία…

Την σημερινή ημέρα (Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013), να την σημειώσετε στη μνήμη σας, ως μία ιστορική ημέρα…
Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της Ιστορίας, μιας και είναι η ημέρα επικύρωσης από τη Βουλή των Ελλήνων, του ΦΕΚ 240 – 12/12/2012, τ’ οποίο και καθορίζει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την…
Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της
Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις….
Με λίγα λόγια, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας…
Δείτε σε screenshot την παράγραφο με το Εφαρμοστέο Δίκαιο της Σύμβασης και σκεφτείτε όλους όσους μιλούσανε για κινδυνολογία και για γραφικότητα…
Screen Shot 2013-01-14 at 9_38_59 AM
Screen Shot 2013-01-14 at 9_38_20 AM

Ναι, αγαπητοί πολίτες της περιοχής αυτής, παραιτούμαστε αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας των περουσιακών μας στοιχείων…

Με λίγα λόγια, τα πάντα μπορούν να εκποιηθούν…

Καλή σας ημέρα, από μία χώρα που αύριο δεν θα της ανήκει, ουσιαστικά τίποτα….

Υ.Γ. Ολόκληρο το ΦΕΚ 240 μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *